HTV kreće s novom zabavnom emisijom, voditeljska palica ide Marku Tolji

Novi glazbeni show koji pokreće Hrvatska radiotelevizija vodit će mladi hrvatski glazbenik i pjevač, Marko Tolja.

Urednica projekta Vesna Karuza najavila je kako će nova zabavna emisija HTV-a s emitiranjem krenuti u siječnju iduće godine, a posebno je zanimljivo kako nije riječ o licenciranom showu već o kompletno domaćem proizvodu. Marko Tolja s gostima iz javnog života, glazbenicima, glumcima i sportaima razgovarat će o domaćoj pop kulturi, a cilj emisije je promocija hrvatske glazbe i kulture.

Na pitanje kako je reagiro na poziv Tolja je rekao da je isprva bio iznenađen, ali je pristao kad mu je rečeno da će koncept emisije biti takav da on uz vođenje emisije uvede elemente pjevanja i sviranja. Riječ je o sličnom načelu koji je prakticirao vodeći lanjske i ovogodišnje Runjićeve večeri.

“Njegova nova uloga zahtijevat će od njega da bude voditelj, glazbenik i zabavljač. Razgovori s gostima, komentari glazbom, pjesma i dobra zabava trebali bi biti sastavni dio showa, a Marko je izabran jer poznaje glazbenu scenu, publika ga voli, popularan je, vedar i zabavan” rekla je za Novi list Vesna Karuza.

Mladi pjevač izjavio je kako je voditeljski angažman za njeg ajoš uvijek nedovoljno ispitan teren, ali je zadovoljan što može raditi na sebi jer bi, kaže, volio biit kompletan zabavljač, potpuni lik sa scene.

Nova emisija biti će, po uzoru na mnoge aktualne na HTV-u, natjecateljskog karaktera u kojoj će pubika ocjenjivati različite uratke mnogobrojnih izvođača.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...