I Nikolina Pišek u studentskoj klupi

Nedavno se Vlatka Pokos pohvalila da joj odlično ide na studiju turističkog menadžmenta na Vernu, a TV voditeljica Nikolina Pišek otišla je korak dalje – upisala je doktorat.

Nikolina Pišek u Zagrebu je diplomirala dizajn, a u sljedećih mjesec dana mora odabrati temu za doktorat. Predavanja joj počinju u ožujku, piše 24 sata

Lijepa voditeljica je još kao kao mlada majka diplomirala dizajn. Kaže da sad ima dosta vremena za doktorat koji planira steći na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Postdiplomski studij već joj je dugo želja. Nikolina kaže da joj obaveze na televiziji neće joj predstavljati problem jer je dobro organizirana, a i kći Hana već ima 15 godina pa se više ne mora brinuti za nju kao za malo dijete.

‘Ako budem dobra i marljiva te uz malo sreće, za dvije godine moći ćete me potpisivati s prefiksom dr.’, našalila se Nikolina.

Voditeljica je zaručena za srpskog povjesničara Vidoja Ristovića (37) koji je za nju naručio Cartierov prsten od bijelog zlata s dijamantom čija je cijena oko 15 tisuća eura, odnosno, oko 115 tisuća kuna. Srpski mediji nagađali su da je voditeljica trudna, no ona je to demantirala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...