Igor Cukrov predstavlja Hrvatsku u Brazilu na projektu “Sanjaj Hrvatska”

Mladi splitski pjevač Igor Cukrov koji u zadnje vrijeme niže uspjeh za

uspjehom, ovih dana bilježi još jedan i to veliki i značajni uspjeh. Ovoga puta dio je velikog filmskog projekta “Sanjaj Hrvatska”. Glavna ideja projekta je tema o uspješnim poduzetnicima i mladima koji bi željeli postati poduzetnici. Film će se snimati ovaj mjesec u gradovima perspektivnim za podizanje poduzetništva, a naš Igor Cukrov u svemu tome ima veliku ulogu.

Igor u ovom filmu predstavlja mlade i pjeva naslovnu pjesmu “Sanjaj Hrvatska” koja će se također prevesti na engleski jezik. Tekst i glazbu za službenu pjesmu filmskog dokumentarca napisao je Igorov otac Ivica Cukrov koji je inače autor zadnjih Igorovih uspješnica “Ćaća moj”, “Ajdemo jube”, “Dalmaciju minjat se ne može”. Projekt se radi u organizaciji Peter Jones Academy iz Londona, a producent filma je Eric W. White.

Igor će također pjesmu premijerno predstaviti slijedeće godine u Rio de Janeiru u Brazilu dok će hrvatska promocija biti u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski također slijedeće godine.

Ovaj projekt mi puno znači jer je za mene ovo nešto potuno novo. Neopisiva mi je čast sudjelovati u ovakvom glazbeno-filmskom projektu. To je za mene jedan veliki izazov, a pogotovo me veseli činjenica da pjevam baš službenu pjesmu i što ću to sve izvesti u Rio De Janeiru. Ovo je prilika da sebe predstavim u Americi što je za jednog mladog izvođača veliki uspjeh, rekao je Igor nakon primanja kod organzatora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...