Kad je gotovo zauvijek: Tri razloga zbog kojih mu se ne bi trebala vratiti

Negativni osjećaji nakon prekida normalna su pojava, ali to ne znači da ih se ne bi trebala riješiti što prije. Usamljenost koja s tim dolazi u paketu često nas natjera da pomislimo na povratak bivšim ljubavima, ali u takvim se trenucima treba urazumiti i sjetiti razloga zbog kojeg je veza pukla:

 

Varao je

Ponekad je pametno oprostiti i zaboraviti, no u ovakvim slučajevima to pravilo ne vrijedi. Ako te je tvoj dečko prevario, postoje vrlo velike šanse da to učini opet. Uostalom, jednom kad je povjerenje izigrano, teško da ćeš ga moći ponovno vratiti. Čak i da je “najbolji na svijetu”, postoji velika šansa da će te crv sumnje izjedati i da ćeš poželjeti svako malo provjeriti poruke u mobitelu ne bi li se uvjerila da (ni)je sve u redu. Učini si uslugu i varalicu ostavi tamo gdje mu je mjesto – u prošlosti.

 

Veza je postala dosadna

Možda ne želiš biti sama tijekom sezone blagdana, no vjerujemo kako također ne želiš dane provoditi dosađujući se na smrt. U dugim se vezama često događa da parovi nakon nekoliko godina zajedništva nemaju više o čemu pričati. Ostavila si ga jer ti je bilo draže čistiti stan nego razgovarati sa svojim dragim? Sjeti se toga kad pomisliš da bi mu se mogla vratiti.

 

Upoznala si nekog drugog

Spojevi i upoznavanje nekog novog može biti prilično naporno i zastrašujuće iskustvo. No ako s prijašnjim dečkom nije funkcioniralo, pruži si šansu da nađeš nekog boljeg – nemoj dopustiti da te u tome spriječi strah. Poznati teritorij kod bivšeg u takvim slučajevima zvuči kao sigurnije rješenje, no da je tvoj “dragi” prema tebi bio onakav kakav je trebao biti, o ovakvim stvarima sad ne bi trebala razmišljati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...