Mogu li Zadrani ponoviti maksimirsko iznenađenje?

Nakon izbacivanja Dinama iz Kupa, nogometaši Zadra su se uvjerili kako se može igrati i s najboljima. Iako u domaćem prevnstvu nižu loše rezultate i opasno su zapeli u zoni za ispadanje iz lige, pobjedom protiv Dinama uvjerili su se kako još uvijek mogu igrati nogomet i da nije gotovo do zadnjeg zvižduka.

Zadru slijedi teška i grčevita borba za ostanak u ligi, a prva slijedeća prepreka je, ni više ni manje nego Hajduk. I to na Poljudu. Mladi Hajduk koji je u zadnja dva susreta slavio u gradskom derbiju protiv Splita i time pokazao tko je glavi u njihovom gradu.

U prvom susretu ove sezone, Zadrani su ugostili Splićane i izgubili 2:4. Bila je to dobra i zanimljiva utakmica, upravo takvoj nadaju se igrači Ferde Milina i u ovom kolu.

Zadar se nalazi na posljednjem mjestu na tablici, s tek 7 bodova iz 13 kola. Upisali su smo jednu pobjedu, četiri nerješena ishoda i osam poraza. Hajduk je treći s 21 bodom, odnosno, šest pobjeda, tri nerješena rezultata i četiri poraza.

Povratnik u zadarski dres, na Poljudu će biti golman Antonijo Ježina, budući da Tomo Gluić ima tri žuta kartona. Ježina je do sada trenirao po posebnom programu, a koliko je spreman, vidjet ćemo u subotu, 19 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...