Muškarac u Osijeku nasmrt izbo majku dvoje maloljetne djece!

Stravičan zločin dogodio se danas nešto poslije 15 sati u Strossmayerovoj ulici u Osijeku. Muškarac je nožem nasmrt izbo 38-godišnju ženu i majku dvoje maloljetne djece, a u napadu je i sam teško ozlijeđen. Policija zasad nije mogla potvrditi da li se radilo o ozljeđivanju tijekom borbe ili si je pokušao oduzeti život.

Napadač je prevezen u bolnicu, gdje se liječnici bore za njegov život, a žrtva je bila samohrana majka koja je u Osijeku živjela sama sa svoje dvoje djece. Više detalja bit će poznato nakon očevida, a policija zasad ne želi otkriti niti u kakvom su odnosu bili napadač i žrtva. Prema posljednjim informacijama, zdravstveno stanje napadača je stabilno, ali je i dalje u životnoj opasnosti.

“Nešto nakon 15.30 sati policija je zaprimila dojavu o sukobu dvije osobe u stanu u Osijeku. Radilo se o fizičkom sukobu muškarca i žene. Ona je preminula od zadobivenih ozlijeda, a on je teško ozlijeđen. Očevid je u tijeku, pa nemamo više informacija o identitetu i motivima ovog događaja. Više ćemo znati sutra”, doznaje se iz PU osječko-baranjske.

38-godišnjakinja je bila majka dvoje djece, jedno pohađa 7. razred osnovne škole, a drugo 1. razred srednje škole. Prije dva se mjeseca doselila u susjedstvo.

 

“Upomoć, zovite policiju, ubit će me!”

“Upomoć, zovite policiju, ubit će me”, vikala je žena s balkona koji gleda prema naselju Josipa Kozarca. Povike su, kako piše Glas Slavonije, čuli susjedi, koji su izišli na balkone i pogledavali prema četvrtom katu gdje se odigravala drama. Međutim, policiju je pozvala žena iz susjedne zgrade, čim je vidjela muškarca koji na balkonu na četvrtom katu susjedne zgrade kako jednom rukom drži ženu, a drugom je ubada nožem.

Muškarac koji je nožem ubio ženu, primijećen je kako neposredno prije zločina, nervozno šeće oko ulaza zgrade.

“Živim dvije kuće dalje, ali ovdje parkiram automobil. Krenuo sam prema Konzumu koji se nalazi s druge strane. Prošao sam pokraj muškarca koji je uznemireno hodao pred zgradom. Kada sam se vratio do automobila isparkirao sam se i kada sam prolazio pokraj njega čuo sam kako na mobitel viče, psuje i nekoga vrijeđa. Međutim, u današnje vrijeme svatko svakoga vrijeđa, tako da uopće nisam obraćao pozornost. Kada sam se vratio u naselje imao sam što i čuti. Da sam i pomislio da bi se ovakvo što moglo dogoditi, odmah bih reagirao”, kazao je jedan očevidac za Glas Slavonije.

“Policiju je pozvala gospođa iz druge zgrade i to je po meni jako žalosno. Jer, kako sam čuo od očevidaca, iz tog stana se čula galama, lupanje, udaranje i razbijanje, koji su trajali čak 10 minuta. Ne mogu vjerovati da nitko od najbližih susjeda, koji su 10 minuta slušali vikanje i zapomaganje, nije reagirao. Po meni je to bukvalno bezobraština i žalosno je da nitko od tih ljudi nije reagirao, već je morala reagirati žena iz druge zgrade”, dodao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...