Napao bivšu preko Twittera: “Okružena je dječacima koji je žele poševiti, ali zauvijek će biti nesretna”

Britanska starleta Katie Price, poznatija pod pseudonimom Jordan, očito ne zna izabrati muškarca.

Njezin je bivši dečko Leandro Penna, naime, odlučio upotrijebiti Twitter kako bi objasnio što misli o njoj, a pritom je nije nimalo štedio: “@MissKatiePrice nema seksualne igračke, ona ima mnoštvo dječaka s kojima se poigrava i koji je samo žele poševiti. Zauvijek će biti nesretna”, napisao je 26-godišnji argentinski maneken.

Osim toga, Leandro, koji je s Katie počeo izlaziti 2011. godine, pojasnio je i zašto je pravi potez bio ostaviti ovu majku troje djece, iako ga je ona navodno molila da to ne učini: “Najbolja stvar koju sam ikad napravio bilo je to što sam okončao tu vezu. Pokušao sam to napraviti pet puta, ali bilo je teško vidjeti je kako plače i moli me da ostanem, pa sam nastavio pokušavati. Sve dok nisam počeo misliti na sebe i shvatio da me ona nikad nije cijenila. Ovo je novi početak i ja sam vrlo sretan. Usredotočit ću se na karijeru”, napisao je u nizu tweetova.

Leandro je Katie čak i zaprosio, a netom nakon prekida izjavio je da su prekinuli zato što ga je ona “izluđivala”, prenosi The Sun.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...