Ocu 20 godina za okrutno silovanje malodobnih kćeri!

Sutkinja Županijskog suda u Sisku, Snježana Mrkoci izrekla je prošlog tjedna jednu od najviših kazni zatvora u Hrvatskoj za kazneno djelo silovanja i nasilnog spolnog odnosa s djetetom.

Zbog počinjenja čak sedam kaznenih djela: od nasilnog spolnog odnosa s djetetom, silovanja maloljetnih osoba, bludnih radnji do rodoskvrnuća, na ukupno 33 godine zatvora osuđen je I. B. (41) iz jednog gradića na području Sisačko-moslavačke županije, piše Jutarnji list. Njemu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od 20 godina, jer prema zakonu za ta kaznena djela ne može dobiti veću kaznu.

Otac iz pakla, od rujna 2008. godine, do prosinca 2011. godine, tri je godine seksualno zlostavljao i silovao svoje dvije kćeri, rođene 1996. i 1997. godine. Seksualno nasilje počeo je nad kćerima kada je jedna imala 12, a druga 11 godina. Puni odnos sa starijom kćeri imao je prije njene 14. godine, a mlađu kćer prisilio je na puni spolni odnos odmah nakon što je navršila 14. godine.

Kćeri su tri godine trpjele seksualno nasilje vrlo dominantnog i nasilnog oca, i tek u prosincu 2011. su se usudile povjeriti majci što im tata radi kada nje nema. Mama, koja do tada nije ništa neobično primijetila, slučaj je odmah prijavila policiji i otac silovatelj kćeri uhićen je i pritvoren.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...