Pomama za slikama Kate Middleton na Borneu

Fotografije koje je popularna Kate, odnosno vojvotkinja Catherine od Cambridgea, snimila na Borneu u sklopu ‘dijamantne turneje’ objavljene na službenoj stranici Kate Middleton izazvale su ogromno zanimanje.

Slike su snimljene na Borneu na jesen, kad su Kate i William bili na ‘dijamantnoj’ turneji, a kako je objavio Telegraph, vojvotkinja, autorica tih fotografija, koristila je Canon PowerShot G12. Par je posjetio, između ostaloga, i botaničke vrtove u Singapuru, a bili su i u Tuvaluu, na Solomonskim otocima i u Tavanipupuu.

Inače, nedavno su se pojavile glasine da je Kate trudna, no vijest nije službeno potvrđena.

Jessica Hay, prijateljica Kate Middleton iz djetinjstva, izjavila je za australski tabloid New Idea da je vojvotkinja trudna i da će sretnu vijest kraljevski par uskoro objaviti. Dosad su se mediji objavljujući spekulacije o Kateinoj trudnoći pozivali najčešće na neimenovane, ali navodno pouzdane izvore.

‘Par planira objaviti vijest u prosincu. William i Kate žele zasnovati obitelj’, izjavila je Hay za australski časopis koji dalje piše da ova vijest potvrđuje nove kilograme koji su posljednjih tjedana primijećeni na vitkoj figuri supruge princa Williama.

‘Mogu se činiti vrlo tradicionalnima, ali oni bi bili sretni s dječacima ili dvije djevojčice, ali ne više od toga’, rekla je Hay. ‘O tome su više puta raspravljali i ne žele biti stari roditelji.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...