Povećan broj prometnih nesreća, zabilježeno više krađa

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirano je jedno razbojništvo, jedna teška krađa i jedna krađa. Zabilježeno je jedno narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

 

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 14. do 30. listopada, u Viru, predio Prezida, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vl. 56-godišnjaka te otuđio harmoniku. Vlasniku je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Krađa

Dana 22. listopada, u Zadru, ul. Velebitska, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl vl. 35-godišnjakinje. Vlasnici je pričinjena šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

 

Dovršena kriminalistička istraživanja

Jučer su policijski službenici II PP Zadar dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom kojega se sumnjiči da je iz trgovine u sklopu trgovačkog centra, u Zadru, u ul. Blaiburških žrtava, otuđio više kozmetičkih proizvoda

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...