Pronašli kosti Antonije Bilić?

U Modrušu kod Ogulina pronađeni su fragmenti ljudskog kostura no zasad je nemoguće odrediti ni starost ni spol osobe kojoj pripadaju, premda mediji nagađaju da su to ostatci osobe za kojom dugo tragamo, Antonie Bilić, što je nemoguće znati jer uz tijelo nisu pronađeni nikakvi predmeti ni dokumenti, izjavio je zamjenik županijskoga državnog odvjetnika u Karlovcu Mladen Krajačić.

Krajačić je u izjavi za Hinu istaknuo kako su “kosti pripremeljene za prijevoz na Zavod za sudsku medicinu na Šalati u Zagrebu, jer sam”, kako je rekao, “naložio medicinsko vještačenje i DNK analizu”.

Očevid obavljaju karlovačko Županijsko državno odvjetništvo, Policijska uprava karlovačka i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić”.

Policija je danas poslijepodne izvijestila o pronalasku kostiju nalik ljudskima nešto prije Modruša, nedaleko državne ceste D23 na relaciji Duga Resa-Josipdol-Senj.

U medijima su se odmah probudile spekulacije da je riječ o ostacima Antonije Bilić, za čije je ubojstvo prije nešto više od mjesec dana osuđen Dragan Paravinja, a čiji ostatci nikada nisu pronađeni, budući je nedaleko toga mjesta u lipnju prošle godine posljednji puta lociran signal njezina mobitela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...