Seminar “Zadružno poduzetništvo” u ZADRA-i

U Razvojnoj agenciji održat će se 26. I 27. studenog seminar na temu „Zadružno poduzetništvo“. U privitku se nalaze detalji o seminaru.

Na seminaru će biti predstavljen i IPARD – M101, 103.

Predavač je Zoran Starešina, dipl.ing.agr.oec. savjetnik u Hrvatskom poljoprivrednom zadružnom savezu, konzultant s višegodišnjim iskustvom u organizaciji posla, poslovnom povezivanju, naročito u domeni malog poduzetništva u poljoprivredi, prehrani i turizmu. Tijekom 25-godišnjeg radnog vijeka izradio je preko 250 investicijskih programa i programa razvoja mikro regija i općina. Organizirao je i vodio brojne grupe hrvatskih proizvođača u inozemstvo s ciljem izučavanja tehnoloških i organizacijskih modela proizvodnje. Autor je brojnih članaka i dijelova radova. Na popisu je Hamag konzultanata i na popisima konzultanata za IPARD pri ministarstvima poljoprivrede i poduzetništva.

Rok prijave je petak 23. studenog 2012. Prijava je moguća putem pristupnice koja je objavljena na web stranici www.zadra.hr, na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885 te e-mailom: [email protected]

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...