Cestitka_Uskrs

Severina začinila Ples sa zvijezdama u mini trikou

Prije proglašenja tko je ispao iz prve emisije Plesa sa zvijezdama Severina je nastupila hitom Italiana uz potporu pjevačice Ane Bebić s kojom je snimila tu pjesmu.

Severina je rasplesala publiku i natjecatelje svojim velikim ljetnim hitom Italiana. Pjevačici se pridužila kolegica Ana Bebić te su uz plesačice napravile mini parti.

Nosila je imala zlatni triko s remenom u struku i još jednom je pokazala kako je brzo dotjerala liniju nakon rođenja sina Aleksandra.

Dobre volje i s velikim osmjehom Seve je pozdravila sve prisutne i izdvojila Milku Babović koju obožava.

‘Već smo gotovi s albumom i izlazi početkom 11. mjeseca i pjevat ćemo svi skupa’, veselo je rekla Severina i dodala da bi se dobro snašla u šou ako ju pozovu.

Voditelji su joj rekli kako ju svakako imaju u vidu, a ona se našalila na svoj način rekavši kako se mora istesati i dobro izgledati pa će doći oko 2020. godine.

Nije propustila spomenuti sina Aleksandra koji je kod nećakinje te se nada da spava jer će inače imati problema, a za sam kraj otpjevala je pjesmu Grad bez ljudi u romantičnoj haljini.

Prema najnovijim nagađanjima srpskih medija Severinu i Milana navodno je razdvojila i njegova opsjednutost feng shuijem koje pjevačica na kraju navodno ipak nije mogla prihvatiti jer se to svodilo na stroga pravila prema kojima je njen bivši odabranik radio popis obroka, pa čak birao boju i materijal odijela. Osim toga, Milanova savjetnica za feng shui navodno mu je rekla da je njegova ‘ovozemaljska misija’ imati što više djece i mnogi su uvjereni da je to razlog zbog kojeg se Milan nije vjenčao sa Severinom.

Severini i Milanu svakako preostaje da se dogovre kako i kada će on provoditi vrijeme s njihovim sinom Aleksandrom, a Tomica Petrović za Alo je rekao kako će se par naći i sve dogovoriti.

‘Milan i Severina će se naći i dogovoriti se. To su njihove stvari i ja o tome ne mogu obavještavati javnost. Ne očekujem da će u toj priči uopće biti odvjetnika’, rekao je Tomica Petrović za Alo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...