Soraja: “Nives me kopira, prva sam počela s fotografijama”

Playboyjeva zečica Nives Celzijus (30) tvrdi da je pionirka na Balkanu u pokazivanju guze i grudi na Facebooku. Njezina kolegica Soraja Vučelić (26) želi dokazati da je ona bila prva.

Snimala sam se mobitelom četiri godine, a sad manje više svi to rade. Na mnogim fotkama drugih djevojaka vidim moje poze, moj fazon, ali mi to ne smeta. Baš naprotiv, imponira mi da me kopiraju, rekla je Soraja za 24sata. Obje su se fotografirale u teretani, u zavodljivim pozama na krevetu u donjem rublju, u pripijenim, prozirnim majicama dubokog dekoltea, s napućenim usnicama.

Imam privilegiju da u svojem izgledu mogu uživati svaki dan, a ovo radim kako moji obožavatelji ne bi ostali uskraćeni, kaže Nives. Iako joj mama često prigovara zbog objavljivanja seksepilnih fotografija, Celzijus ne namjerava odustati.

Ona voli kad sam zakopčana do grla, ali zašto skrivati svoje glavne adute, smatra Nives. Dodaje da rijetko dobiva nepristojne i neugodne poruke.

Uglavnom ih šalju s nekih lažnih profila i odmah ih blokiram. Ponekad dobivam ljubavne poruke, ali češće mi ih šalju djevojke, kaže supruga zagrebačkog nogometaša.

Sorajin momak, sin poznatog zagrebačkog biznismena, pogled na njezine obline najradije bi zadržao samo za sebe.

On baš ne voli to moje pokazivanje, ali kad se naljuti, znam kako ga brzo oraspoložiti, rekla je bivša stanarka Big Brothera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...