Što je HRT pripremio za novogodišnju noć?

HRT je i za ovu godinu pripremio doček uz specijale najpopularnijih zabavnih emisija. Što nas očekuje?

Novogodišnji program HTV-a prošle je godine bio najgledaniji, a u Zabavnom programu najavljuju kako će ovogodišnji biti još bolji, atraktivniji i senzacionalniji.

Najveselija noć počet će Filharmonijskim balom, nakon čega slijedi specijalno izdanje ‘8. kata’ Daniele Trbović s posebnim gostima.

U Novu 2013. uvest će vas, a tko drugi nego Miroslav Škoro i njegovi gosti u posebnom izdanju showa ‘Pjevaj moju pjesmu’.

Natjecanje atraktivnih timova, glazbene zvijezde, dosad neviđeni dueti i neodoljivi plesni parovi samo su dio scenskog spektakla koji čeka gledatelje u ovom senzacionalnom izdanju popularnog showa.

Jelena Rozga, Vanna, Sandra Bagarić, Marija Borić, Jelena Miholjević, Massimo Savić, Goran Karan, Marko Tolja, Nikša Kušelj i Tarik Filipović bit će zvijezde natjecateljskog dijela, a sve to uz mnogo smijeha i zabave.

Ocjenjivat će ih već dobro poznati članovi žirija Zorica Kondža i Siniša Škarica, no ovoga puta pridružit će im se i dva glazbena asa Oliver Dragojević i Tony Cetinski.

No tu iznenađenjima nije kraj, jedna od atrakcija bit će i glazbeni dueti. Tako će zajedno pred kamerama zapjevati ljubavni i profesionalni parovi Lejla i Tarik Filipović te Barbara Kolar i Duško Čurlić.

Očekuje vas i nastup plesnih parova te glazbena igra ‘Može i ovako’ u kojoj će zvijezde izvesti svoje hitove u potpuno novim aranžmanima.

Ostala iznenađenja s HRT-a još ne žele otkriti, a da će biti ‘ludo i nezaboravno’, potvrdili su neki od sudionika.

‘Nikad se još nisam u ni jednoj emisiji toliko izdivljao, isplesao i napjevao! Ekipa je bila fantastična i sjajno smo se zabavili. Stvarno smo proslavili kao da je Nova godina pa i bolje’, komentirao je nakon snimanja Marko Tolja.

Goran Karan je također bio prepun dojmova.

‘Dojmovi su sjajni. Ekipa na čelu sa Škorom i Bratošem stvorila je odličnu atmosferu i uspješno spojila produkcijski tim i pjevače, glumce i plesače, tako da smo svi bili na istoj frekvenciji’, dodao je Goran.

Svi se slažu da će biti mnogo plesa, pjesme, veselja i pozitivnih emocija, stoga HRT sve poziva da Novu 2013. dočekaju u društvu zvijezda na programu HTV-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...