Što je ženama danas najprivlačnije na muškarcima?

Poduzetnici, nogometaši, odvjetnici… Neke žene danas pali moć i novac koji se krije baš u takvim zanimanjima.

Bogatstvo i status – to su ženama dvije najprivlačnije karakteristike na muškarcu! Najnovije istraživanje koje je provela internetska stranica Seekingarrangement.com otkriva i da je ženama najprivlačnije muško zanimanje poduzetnik jer im se zarađivanje novca čini, kako su same opisale, uzbudljivim.

Odmah nakon poduzetnika na popisu najpoželjnijih su nogometaši. Razlog? Imaju milijune u banci, a novac tješi ispitanice u slučaju nevjere koja je vrlo česta među nogometašima i žene su toga svjesne.

U istraživanju je sudjelovalo 1.000 ispitanica koje su morale navesti kvalitete savršenog supruga. Usto, žene su birale i najbolje celebrity supruge. Na prvo mjesto zasjeo je poduzetnik Peter Jones, a na drugo bogataš Richard Branson. Treće mjesto pripalo je princu Williamu, četvrto Danielu Craigu, a peto Colinu Firthu.

Kako otkriva istraživanje, uz poduzetnike, ženama su privlačni i direktori, glumci, bankari i odvjetnici. Ako je vjerovati istraživanju, čini se da je novac postao glavni sastojak šarma, barem nekim ženama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...