Što je ženama danas najprivlačnije na muškarcima?

Poduzetnici, nogometaši, odvjetnici… Neke žene danas pali moć i novac koji se krije baš u takvim zanimanjima.

Bogatstvo i status – to su ženama dvije najprivlačnije karakteristike na muškarcu! Najnovije istraživanje koje je provela internetska stranica Seekingarrangement.com otkriva i da je ženama najprivlačnije muško zanimanje poduzetnik jer im se zarađivanje novca čini, kako su same opisale, uzbudljivim.

Odmah nakon poduzetnika na popisu najpoželjnijih su nogometaši. Razlog? Imaju milijune u banci, a novac tješi ispitanice u slučaju nevjere koja je vrlo česta među nogometašima i žene su toga svjesne.

U istraživanju je sudjelovalo 1.000 ispitanica koje su morale navesti kvalitete savršenog supruga. Usto, žene su birale i najbolje celebrity supruge. Na prvo mjesto zasjeo je poduzetnik Peter Jones, a na drugo bogataš Richard Branson. Treće mjesto pripalo je princu Williamu, četvrto Danielu Craigu, a peto Colinu Firthu.

Kako otkriva istraživanje, uz poduzetnike, ženama su privlačni i direktori, glumci, bankari i odvjetnici. Ako je vjerovati istraživanju, čini se da je novac postao glavni sastojak šarma, barem nekim ženama.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...