Tri krađe i jedna provala

Tijekom noći s 22. na 23. studenog u mjestu Bibinje, nepoznati je počinitelj provalio u dvije trgovinu mješovite robe odakle je otuđio neutvrđenu količinu raznih cigareta,druge robe i polog od nekoliko stotina kuna. Ukupna šteta bit će utvrđena naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Također tijekom iste noći u mjestu Zadar,ul.Put Vrela 2., nepoznati počinitelj provalio u trgovinu mješovite robe odakle je otuđio manju količinu raznih cigareta,manju količinu alkoholnog pića. Mat.šteta iznosi nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Tijekom noći s 22. na 23. studenog u mjestu Zadru, ul. Vukovarska ispred br.10., nepoznati počinitelj je sa teretnog automobila vl.66-godišnjaka otuđio dva akumulatora. Vlasniku je pričinjen šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Dana 22. studenog oko 17:00 sati nepoznati se počinitelj se ušuljao u obiteljsku kuću vl.50-godišnjakinje koja se nalazi u Zadru Put murvice kbr.69.,te tom prilikom otuđio novčanik u kojem se nalazio manji novčani iznos, te razne osobne dokumente i zlatninu.Mat.šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...