Učenici pretukli vozača Liburnije

Skupina učenika jutros je nešto prije osam sati ujutro istukla 33-godišnjeg vozača autobusa Liburnije, koji je zbog težine ozljeda završio na kirurgiji. Predstavnici SSSH podružnice Liburnija stoga dogovaraju da sutra od sedam do osam sati ujutro sav autobusni prijevoz u Zadru bude zaustavljen, kako kažu, zbog svega što se u posljednje vrijeme događa vozačima autobusa, piše 057info.

Incident koji se dogodio na liniji prema Bokanjcu potvrdili su nam iz PU zadarske. Skupina od pet do šest mlađih putnika prvo je oštetila autobus. Nakon što je vozač krenuo podignuti oštećeni dio i upozoriti ih da se smire, grupa mladića ga je brutalno počela tući. Vozač je završio na kirurgiji, a kako smo naknadno saznali, okarakterizirane su mu lakše ozljede.

Sindikalisti tvrde kako su u pitanju učenici jedne od obližnjih škole, a štetu na autobusu procjenjuju na 12 tisuća kuna. Trenutno su u procesu dogovaranja prosvjeda.

Policija intenzivno traga za mladim huliganima, a kako smo saznali obavili su obavijesne razgovore u obližnjim školama. Štetu su procjenili na desetak tisuća kuna.

Razgovarali smo s jednim od ravnatelja koji nam je potvrdio kako je policija zvala njihovu školu, ali i druge koje se nalaze u blizini te da se još ne može utvrditi o čijim se učenicima radi. U svakom slučaju, ukoliko se počinitelji otkriju u školi će “zaraditi” pedagoške mjere i prijave od policije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...