Ukidaju seriju, a nikom nije jasno zašto

Kabelska kuća Starz napokon je objavila datum premijere treće i ujedno posljednje sezone popularne serije Spartak.
‘Spartacus: War Of The Damned’ u kojem glume Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) i ostali premijerno će početi s prikazivanjem 25 siječnja 2013. godine.
Bit će to ujedno i posljednja sezona ove iznimno uspješne serije koja je uspjela nadživjeti i tragično preminulog prvog Spartaka iz serije – Andyja Whitfielda. 39-godišnji glumac obolio je od Hodgkinove bolesti limfnih žlijezda, a nakon 18 mjeseci borbe, ovu bitku je izgubio u rujnu prošle godine.

Starz i autor serije Steven S. DeKnight izjavili su kako seriju žele završiti spektakularno kako bi zadržali integritet serije i očuvali njezino nasljeđe. Smatraju, naime, kako je za cijelu priču najbolje da se Spartakovo putovanje sažme u dramatičnu sezonu koja će zadovoljiti gledatelje. Podatak o ukidanju serije iznenađuje pogotovo zato što su na samom početku snimanja vlasnici kabelske mreže te sam autor tvrdili kako ća snimiti najmanje pet sezona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...