Vesela atmosfera u Loptici

Radost si mi grade dao naziv je sportsko kreativne radionice dječjeg vrtića Loptica, u čijim je prostorima danas u 18 sati održan njen program. Mališani su se za radionicu povodom proslave dana sv. Krševana skupa sa svojim tetama pripremali puna 2 tjedna. Radionica je bila otvorenog tipa, pa su osim teta, u njoj sudjelovali i roditelji djece. Od raznih prirodnih materijala, poput kamenja, djeca su stvarala razne simbole našega grada,a gradili su i Zadar od drva, te oslikavali majice s prigodnim natpisima.

Sportski dio radionice održat će se sutra u 10 sati na Trgu opatice Čike. Mališani će se natjecati u izgradnji gradskih bedema i ubacivanju lopte u bunar želja, koje su sami napravili od stiropora, najavila je Darija Baković, jedna od odgojiteljica.

– Osim Dana grada, dječji vrtić Loptica ovih dana slavi i 10 godina postojanja. Ovaj dječji vrtić je poseban po tome što u odgoju djece spaja pedagoške i kineziološke metode, pa se njegovi polaznici bave sportom 3 puta tjedno, dodala je Ana Miočić, kineziolog i odgojiteljica u Loptici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...