Vlahov prevario gledatelje, emisiju koja je “emitirana uživo” zapravo snimio dan ranije!

Novi gaf na HRT-u – ovotjedna emisija “Kontakt” Petra Vlahova, koja se emitira srijedom i to uživo, snimljena je dan ranije, a u srijedu je emitirana snimka, potvrđeno je Indexu s HRT-a, ali službenog objašnjenja zasad još uvijek nema, budući da su u tijeku interni razgovori.

Za one koji u srijedu emisiju nisu gledali, Vlahov je ugostio Tihanu Nemčić, prvu trenericu muškog nogometnog kluba u Hrvatskoj. Ništa ne bi bilo sporno, da se u jednom trenutku na ekranima nije pojavio broj telefona na koji građani mogu zvati emisiju i postaviti pitanje gošći, budući da je emisija predstavljena javnosti kao da ide uživo! Zasad nije jasno kako su se gledatelji mogli javljati u emisiju koja je emitirana kao snimka, a predstavljena je kao emisija koje se emitira uživo.

Kao što joj samo ime kaže, “Kontakt” je emisija namijenjena upravo interakciji s građanima, uživo. Ipak, na Prisavlju su ovog tjedna to pravilo odlučili zaobići, iz kojih razloga, još uvijek nije poznato, kao niti hoće li Vlahov biti podvrgnut sankcijama.

Glavna urednica informativnog programa HRT-a Sanja Mikleušević Pavić potvrdila nam je kako je emisija uistinu snimljena dan ranije te nije emitirana uživo, čime su zavarane tisuće gledatelja koje su u srijedu pratile “Kontakt”, vjerujući da se radi o emisiji uživo.

Ovo je već drugi veliki “gaf” na Prisavlju u proteklih tjedan dana. Podsjetimo, HRT je u ponedjeljak potresao skandal oko ugošćavanja Darka Mihaljevića, anonimnog knjigovođe koji je za sebe tvrdio da ima samo osnovnu školu i susreće vile, dok su ga u jednoj najgledanijih emisija HTV-a, “Nedjeljom u 2” predstavili kao ekonomskog analitičara s četiri doktorske disertacije.

Index je u nekoliko navrata pokušao kontaktirati i urednika emisije Petra Vlahova, ali bezuspješno, nije se javio na mobitel.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...