Zbog čega je Katie i dalje zarobljenica Toma Cruisea?

Zbog stalne prisutnosti svog bivšeg supruga u njezinom životu i životu njihove kćeri Suri, Katie Holmes se i dalje osjeća zarobljenicom Toma Cruisea.

Cruise je u stalnom kontaktu sa šestogodišnjom Suri, pa se Katie nikada ne može osjećati potpuno slobodno, piše stranica Showbiz Spy.

‘Zbog Suri, Katie će biti vezana s Tomom cijeli život bez obzira voli li ga ili ne’, rekao je izvor. ‘Ona mora stalno gledati preko svojih ramena kako bi provjerila Tomovu reakciju na svoje poteze. To je mučenje 24 sata dnevno, ne vidim načina kako bi se Katie ikada mogla opustiti. Kako god bilo – ona je zarobljena.’

‘Tom i Katie stalno komuniciraju o Surinom školovanju, posjetima, njezinom zdravlju ili njegovim financijskim obvezama i stalan su podsjetnik kontrole koju će Tom uvijek imati.’

Dodatnu neugodu nosi i činjenica da je uskoro, 18. studenog, godišnjica njihovog braka, pa će Katie biti emocionalno rastrgana sjećajući se njihovih dobrih i loših uspomena. Također, počet će i bitka za Surinu naklonost i vrijeme tijekom blagdana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...