Zbog silovanja supruge osuđen na tri godine i mjesec dana zatvora

Nakon što je dugo trpjela zlostavljanje skupila je hrabrost i izbacila ga iz kuće. Najgore od svega je što nije samo zlostavljao i na razne načine malterirao nju, već i njihovu  djecu. Mislila je da je ga se riješila i da je tu “priči” – kraj.

No, prije toga jednom ju je zgodom pokušao i silovati. Srećom, nije uspio. Otišao je i neko ga vrijeme nije bilo, a onda je opet pozvonio na vrata. “Prodao” joj je priču i ona se sažalila i pustila ga da prespava. Tada ju je silovao, piše Zadarski list.

Cijela se priča odigravala u proljeće ove godine u jednom mjestu nedaleko od Zadra, a riječ je o 38-godišnjaku koji je nakon toga bio i kazneno prijavljen. Nije mu se sudilo jer je sve priznao te je ovih dana sporazumnom presudom na Županijskom sudu u Zadru osuđen na tri godine i mjesec dana zatvora.

S obzirom na to da je u pitanju kazneno djelo silovanja, na Županijskom sudu u Zadru nisu smjeli otkriti detaljnije informacije o ovom slučaju zbog zaštite identiteta zlostavljane žene te maloljetne djece.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...