5. humanitarno natjecanje zadarskih ugostitelja

Peto humanitarno natjecanje zadarskih ugostitelja održat će se na Badnjak, 24. prosinca s početkom u 10 sati na Narodnom trgu.

Kupnjom bona za degustaciju i sudjelovanjem u aukciji naboljeg bakalara i najboljih zadarskih fritula pomažete Udrugu slijepih Zadarske županije

Ocjenjivački sud proglasit će najbolji bakalar u kategoriji – hladno predjelo i najbolji bakalar u kategoriji – glavno jelo, te najbolje zadarske fritule. Pokrovitelj nagrada (diplome) je Obrtnička komora Zadar. Jela proglašena najboljim zadarski bakalarom na Badnji kao i najbolje zadarske fritule “prodavat će se na aukciji” koja će se održati na Narodnom trgu 24.12. s početkom u 11,00 sati.

Na 5. humanitarnom gastro natjecanju zadarskih ugostitelja sudjeluje 20 ugostitelja, a delicije od bakalara građani mogu isprobati po cijeni od 20 kuna. Sredstva prikupljena u ovoj akciji uplaćuju se na žiro račun Udruge slijepih za školovanje djece preminulog člana Udruge slijepih, a koji su ostali bez oba roditelja.

Svi zainteresirani mogu svoj prilog uplatiti i izravno na žiro račun Udruge slijepih Zadarske županije OTP 2407000-1100042729 s naznakom za Božićnu humanitarnu akciju.

Pozivamo udruge, obrtnike, male i srednje poduzetnike i njihova udruženja, ustanove, institucije lokalne i regionalne samouprave, političke stranke, javne osobe, građane Zadra te sve medije da se uključe u humanitarnu akciju „Bakalar na Badnji“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...