Adele je pjesmu ‘Skyfall’ snimila u samo deset minuta

Producent pjesme ‘Skyfall’ Paul Epworth otkrio je da je slavna pjevačica Adele naslovnu pjesmu novog filma o Jamesu Bondu otpjevala i snimila u nevjerojatnom roku od svega deset minuta.

Prema riječima glazbenog producenta Paula Epwortha, Grammyjem nagrađivanoj pjevačici pjesma ‘Skyfall’ odmah se svidjela, a u trenutku kada je stigla u studio već je u glavi imala riječi za nju, piše Digital Spy.

‘U samo deset minuta pogodila je svaki vokal. Riječi je smislila na putu do studija. To je najsmješnije u cijeloj priči. Sve smo brzo završili, a ona je zbilja fenomenalna’, hvali britansku pjevačicu producent koji je s njom surađivao i tijekom snimanja pjesme ‘Rolling In The Deep’ koja se našla na njezinom megauspješnom albumu ’21’.

‘Adele ima staru dušu. Ona je zapravo pjevačica koja jako dobro kontrolira svoj glas te ima puno finesa i vještine. Stvar nije samo u jačini glasa, puno je toga i u tehnici, to je razlog zašto je ona tako dobra pjevačica’, dodaje Paul.

Pjesma ‘Skyfall’ nominirana je za Zlatni globus, nagađa se i da bi mogla biti nominirana za Oscara u kategoriji najbolje originalne pjesme, a nijedna pjesma iz ‘Jamesa Bonda’ za sada nije dobila tu nagradu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...