Angelina najavila povlačenje iz svijeta filma

Lijepa glumica poznata i po svom humanitarnom radu razmišlja o povlačenju iz svijeta filma.

Angelina Jolie (37) je u intervjuu za Channel 4 kazala da je gluma više ne ispunjava zadovoljstvom kao nekad te da se planira posvetiti humanitarnom radu.

Glumica je rekla da joj humanitarni rad sad oduzima puno više vremena, ali da je ispunjava više nego gluma. Osvrnula se i na žrtve silovanja u Siriji te kazala kako su je sudbine tih žrtava potresle. Angelina se želi više angažirati kako bi im pomogla.

‘Planiram se povući iz svijeta glume, najvjerojatnije kad mi djeca postanu tinejdžeri, jer će biti toliko toga za što ću se morati brinuti, i u kući i izvan nje. Ipak, uživala sam dok sam glumila. Snimit ću još nekoliko filmova, a zatim ću se posvetiti djeci i svom humanitarnom radu’, rekla je.

Otkad je zlatni holivudski par u travnju ove godine objavio zaruke, mediji spekuliraju o vjenčanju. Njezin zaručnik Brad Pitt je nedavno otkrio da njih dvoje ne planiraju nikakvo glamurozno vjenčanje.

‘To će biti obiteljska ceremonija, samo za najuži krug. Obitelj, mi i klinci’, rekao je Brad. Angie i Brad su zajedno od 2005. godine, a imaju šestero djece – Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...