Barbara Radulović pobjednica Plesa sa zvijezdama

Nakon što je svaki par otplesao po jedan standardni ples i jedan u slobodnom stilu, natjecanjeje je završilo za Sašu i Mariju. Preostala dva para plesala su cha cha cha na nepoznatu glazbu koju je u studio donio Dinko Bogdanić. Na kraju su više sreće imali Barbara Radulović i Robert Schubert i okrunili se titulom najboljih u ovoj sezoni Plesa sa zvijezdama.

Finalnu večer otvorili su Mirna Medaković i Damir Horvatinčić plesom jive u kojem se glumica jedva čekala okušati. Elio je rekao kako im je jako dobro krenulo za razliku od prošlog vikenda te ih je bio doživljaj gledati, dok je Dinko dodao da jive razigrava dušu i tijelo što je par i pokazao. Žiri se složio da su uložili dovoljno truda da dobiju maksimalnu ocjenu od četiri desetke.

Barbara Radulović i Robert Schubert otplesali su paso doble i energičnim nastupom u prvim trenucima izmamili gromoglasan pljesak publike. Davor Bilman je ostao zbunjen nakon nastupa jer mu se nije svidjela prežestoka glazba, ali ples ga je oduševio pa su i ovaj su put dobili makismalni broj bodova kao u prošloj emisji.

Jedina preostala zvijezda među muškarcima, Saša Lozar, otplesao je sambu s partnericom Marijom Šantek. Dinko Bogdanić pohvale je usmjerio prema Mariji s fantastičnim početkom, a zatim je rekao kako joj niti učenik nije loš. Strogi Davor je kao i obično imao pokoju kritiku, ponajviše vezano uz tehniku plesa. Male greškice nisu ih koštale previše te su dobili 36 bodova.

Nakon što su svi bivši parovi kratko otplesali najdraže plesove i prirdružili se publici, u drugom dijelu emisije finalisti su slobodnim stilom pokazati što su naučili, a sva tri para dala su si oduška i napravila koreografije prema svojim željama. Mirna i Damir za Milku su pokazali da granice ne moraju postojati u sportskom plesu, već je bitnija iskonska radost i mogućnost tijela. I ostatak žirija složio se s njom te su im dali 39 bodova.

Barbara i Robert rasplesali su u ritmovima rock’n’rola, a žiri je i opet imao samo riječi hvale za njih, od koreografije do tehnike i izvedbe općenito. Nagradili su ih kao Mirnu i Damira s 39 bodova.

Marija i Saša odlučili su se za sasvim drugačiji pristup odnosno aerobic ples. Davor se našalio da bi njhov ples trebalo snimiti i puštati kao reklamu za mršavljenje. Njihova maštovitost donijela im je najviše bodova u slobodnom stilu, četrdeset, iako im to nije pomoglo da se nađu među dva najbolja para u ovoj sezoni.

Preostala dva para imala su 15 minuta da se pripreme za nastup i osmisle koreografiju. Elio je pohvalio Barbaru da je imala puno dobrih detalja i da je cijelo tijelo dobro radilo, posebno što su imali tako malo vremena, a Milka je to potvrdila riječima da je u ovoj konkurenciji na samom vrhu. Mirna i Damir također su dobili pohvale od Davora jer je 15 minuta malo vremena za bilo što ako plesači nisu dobri. Dinko se nadovezao da su time pokazali sve što su naučili u ovoj sezoni.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...