Biciklijada Zadar – Vir

Jutros je u 10 sati krenula biciklijada Zadar-Vir, a  mjesto polaska bila je Obala kneza Branimira. Organizatori ove rekreativne biciklijade su Turistička zajednica Vir, Općina Vir i Vir turizam d.o.o. u suradnji s Biciklističkim klubom Sv. Donat iz Zadra. Prijave su se vršile pola sata prije starta gdje se skupilo oko 100 sudionika. Vozi se rutom Zadar – Kožino – Zaton – Nin – Privlaka – Vir.

– Biciklijada je organizirana povodom božićnih blagdana. Nemamo još točan broj sudionika, prijave su u tijeku sve do starta. Na posljednjoj biciklijadi održanoj za kraj sezone sudjelovalo je oko 130 biciklista, pa ih i danas očekujemo u tolikom broju. Sudjeluju i stariji i mlađi, zastupljene su gotovo sve generacije. Ima dosta amatera, a prate nas i profesionalci iz biciklističkih klubova Zadar i Sv. Donat, kazao nam je Šime Vučetić, direktor Turističke zajednice Vir.

Dolazak sudionika u centar Vira očekuje se oko 12 sati, a tamo ih čeka prigodan domjenak. Osim domjenka, za sudionike je organizirana i tombola pod sponzorstvom organizatora s Vira. U igri je deset nagrada, od kojih je ona glavna – bicikl.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...