Božićni party: Zašto je flert s kolegom loša ideja

Malo dobre hrane, malo vina, koja rakijica, i tvoj ti se kolega kojeg inače ne primjećuješ čini kao izvrstan ulov. Božićne zabave nas češće uvaljuju u probleme nego što nam donose dobre stvari, a ako te čeka jedna, vrijeme je da te podsjetimo zbog čega flert s kolegom nije dobra ideja:

 

Radite zajedno

Ne samo ti i on, sa vama rade i kolege koji jedva čekaju dobar trač. Umjesto da tjednima ili mjesecima budeš tema ogovaranja na pauzi, jednostavno se odupri i uzmi u obzir da ćeš ga morati gledati svakog radnog dana.

 

Svi imaju kamere

Fotić, kamera ili mobitel koji samo čeka pravi trenutak za okidanje savršene fotke: Želiš li osvanuti na panou u akciji sa kolegom? Koliko se god trudili sakriti, netko će vas sigurno uhvatiti, a slika će krenuti kružiti mailom prije nego što party završi.

 

Šef je tamo

Pred šefom uvijek želimo ispasti pristojni, a to je malo teže postići ako je nečiji jezik u našim ustima, pogotovo ako je riječ o kolegi. Šefovi inače ružno gledaju na veze u uredu, pa je možda bolje izbjegavati takve stvari.

 

Pijani ste

Ako nisi pijana, sasvim ti je jasno zbog čega ne bi smjela dirati kolegu, ali na Božićnom je partyu teško moguće da si u potpunosti trijezna. Prije nego što izađeš iz stana, zabrani samoj sebi ikakvo zbližavanje s kolegama, kako se ne bi hvatala za glavu sljedeće jutro.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...