Četiri krađe u protekloj noći

Jučer je u Zadru, u Ulici Ruđera Boškovića nepoznati počinitelj provalio u prodavaonicu duhanskih proizvoda te otuđio polog iz kase i veću količinu raznih cigareta. Šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

U noći s 29. na 30. prosinca, u Zadru, u Ulici Put Bokanjca, nepoznati počinitelj provalio je u prodavaonicu pekarskih proizvoda odakle je otuđio polog iz kase i manju količinu prehrambenih proizvoda. Šteta nekoliko stotina kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Također, u istoj noći, u Zadru, u  Ulici Bože Peričića, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu mješovite robe odakle je otuđio polog i veću količinu raznih cigareta. Šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

 

Jučer je u Zadru, u Ulici Dr. Franje Tuđmana, u sveučilišnoj knjižnici, nepoznati počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 22-godišnjakinje. Šteta nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...