Eddie Murphy najpreplaćeniji je glumac današnjice

Glumac i komičar Eddie Murphy ove se godine našao na vrhu Forbesove liste najpreplaćenijih glumaca današnjice. Prema procjenama Forbesa, Murphy je na kinoblagajnama širom svijeta uspio zaraditi samo 2,30 dolara za svaki dolar koji mu je plaćen. Razlog tomu, istina, nije previše iznenađujuć.

Naime, Murphy je veliku hollywoodsku slavu stekao još krajem osamdesetih, no tijekom svoje daljnje karijere nije uspio odigrati niti jednu zapaženiju ulogu. Nakon filmova poput “Policajca s Beverly Hillsa” ili “48 sati”, glumac se pojavljivao u sve lošijim i lošijim filmovima, što je u jednom periodu na njegovu karijeru utjecalo tako da ga gotovo nitko nije želio angažirati za svoj film, prenosi Forbes.

Posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući snimanju filmova kao što su “Imagine That”, “A Thousand Words” i “Meet Dave”, njegova karijera ne bilježi veće pomake.

Na drugom mjestu liste preplaćenih zvijezda se nalazi Katherine Heigl, koja je uspjela zaraditi 3,40 dolara za svaki dolar koji je plaćena.

Na trećem mjestu ove liste se nalazi Reese Witherspoon, a slijede je Sandra Bullock i Jack Black. Među prvih deset zvijezda se nalaze još i Nicolas Cage, Adam Sandler, Denzel Washington, Ben Stiller i Sarah Jessica Parker.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...