Evo zašto je Federalna TV emitirala Masterchefa s pobjednikom Palfijem

Nakon što je došlo do velikog propusta te je na Federalnoj TV u BIH emitirana emisija Masterchef superfinala u kojoj je pobijedio Marko Palfi, s Nove TV ustanovili su zbog čega je došlo do greške te su poslali službeno priopćenje koje prenosimo u potpunosti.

Nakon interne kontrole oko emitiranja završne emisije Masterchefa na Federalnoj televiziji, ustanovili smo da se radilo o propustima zaposlenika obiju televizija.

Jedini motiv zbog kojeg su snimljene dvije verzije završnice Masterchefa je činjenica da je na projektu koji je snimljen još u travnju radilo 70 ljudi i da smo na taj način željeli zaštititi informaciju o pobjedniku Masterchefa.

Istragom smo zaključili da nadležna služba NoveTV nije poduzela sve mjere sigurnosti kako emisija, koja je služila isključivo u svrhu zaštite identiteta pobjednika, ne bi bila dostupna za preuzimanje.

S druge pak strane, Federalna televizija, iz sustava je preuzela materijal za koji nije imala odobrenje niti potvrdu da se radi o finalnoj emisiji Masterchefa.

NovaTV se ispričava svojim gledateljima. Svim profesionalnim naporima trudit ćemo se da opravdamo povjerenje gledatelja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...