Fatalna Hurem pokazala zaručnički prsten

Lijepa glumica Meryem Uzerli pozirala je pred turskim novinarima pokazujući zaručnički prsten koji je dobila od svog zaručnika.

Kako u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ nosi bogati nakit i najvišu krunu na dvoru kao fatalna Hurem, glumica Meryjem Uzreli ne pristaje na manje ni u svom privatnom životu. Tako je nedavno javnosti pokazala svoj zaručnički prsten koji također oduzima dah.

Njen zaručnik Can Ates, 46-godišnji burzovni mešetar, postao je najveći sretnik na svijetu.

Zlatni prsten koji na sebi ima bijelo kamenje u obliku suze rekao je sve: prekrasna crvenokosa glumica će uskoro stati pred oltar.

Lijepa glumica nije uvijek bila u sretnoj fazi, čak je prije lika Hurem bila u ozbiljnim depresijama.

‘U svojoj najgoroj fazi nisam tri tjedna izašla iz kuće, osim u nabavu hrane. Ta tri tjedna uglavnom sam plakala, nisam se čak ni tuširala i tko zna kako bi sve završilo da me jednog dana nije nazvala Hulya Duyar, turska glumica i producentica koju sam upoznala u kazalištu. Počela mi je govoriti o snimanju nekog povijesnog serijala, na što sam joj odgovorila da ja sigurno nisam pravi izvor za taj posao zbog mog lošeg turskog. Pola sata poslije ponovno je zazvonio telefon, a sutradan sam već bila u avionu za Istanbul. Ostalo je povijest’, rekla je crvenokosa ljepotica koja je u Istanbulu upoznala čovjeka svog života.

On je Can Ates, 46-godišnji burzovni mešetar i jedan od najpoželjnijih neženja u Turskoj kojeg je ona uspjela zauzdati, a on je na ruku stavio prekrasan prsten, što znači da je između njih dosta ozbiljno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...