Franka i Ćorluka napravili jako ozbiljan korak u vezi

Iako je pjevačica Franka Batelić već upoznala roditelje svog dečka, nogometaša Vedrana Ćorluke, kao i on njezine, nije poznato jesu li se njihovi roditelji već ranije sreli ili je upravo ovo bio veliki korak u vezi.

Prošlo je samo šest mjeseci otkako su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka zaljubili, a da je veza postala ozbiljna, potvrdilo je i njihovo posljednje pojavljivanje u javnosti na 12. Vip božićnom koncertu, piše Story.

Naime, mlada pjevačica bila je jedna od izvođačica koje su nastupile u punoj dvorani zagrebačkog HNK. U maloj crnoj haljini, vrtoglavo visokim potpeticama, kosom skupljenom u profinjenu punđu te s elegantnim nakitom, Franka je dobila brojne komplimente za svoj izgled, kao i za izvedbe uspješnica ‘Merry Christmas Baby’ s kantautorom Lukom Belanijem, i ‘This Christmas’ sa zborom Izvor.

Među najponosnijim posjetiteljima zacijelo su bili Vedran Ćorluka, njegovi roditelji, otac Josip i majka Anđa, te Frankina majka Ingrid i otac Damir. Dok je ljepotica pjevala, nogometaš nije skidao zaljubljeni osmijeh s lica, a njezin nastup nagradio je glasnim pljeskom. Neki od prisutnih komentirali su da su njegove reakcije bile vrlo romantične.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...