I to je to?

Dugo očekivana brucošijada Sveučilišta u Zadru, koja je održana u subotu 1.12., jednom riječju je razočarala. Niti popularni Dječaci nisu pridonijeli svojim prisustvovanjem.

Prostor koji je odabran za održavanje koncerta jednostavno je pogreška koja je kulminirala lošim recenzijama. Naime, brucošijada je održana u poznatom studentskom klubu “Božo Lerotić”. Iako relativno solidan prostor za manja okupljanja, odnosno manji broj sudionika, za ovakve je događaje premalog kapaciteta i prezagušljiv. Osim toga neizostavno je prokomentirati i ozvučenje koje je očigledno bilo na niskoj razini, budući da se Dječake u svoj onoj gužvi nije moglo razumjeti niti riječi. Opći dojam- ispodprosječan.

A nikako ne smijemo zaboraviti prokomentirati i same izvođače. Pohvale dečkima iz Justin’s Johnsonsa, koji su bili predgrupa Dječacima. Manja gužva, dobra svirka, sasvim kvalitetno odrađeno. Međutim, kako to uvijek biva sa zvijezdama večeri, Dječaci su svoj svoj koncert koji je bio zakazan za 22 sata, suptilno odgodili za 23, a potom kasnili još pola sata., započevši svirku oko 23.30. Iako su svirali prihvatljivih sat i pol, ipak niti to nije uspjelo da se prethodni dojam popravi.

Uistinu, organizatori bi se trebali malo više posvetiti samoj organizaciji, budući da im je to zapravo i posao. Čini se da se ovdje radi o vlastitoj promociji ili što god u pozadini bilo. Ovakve manifestacije nalažu veći prostor za početak, a potom su tu i tehničke stavke. Pitamo se onda, gdje li Studentski zbor Sveučilišta u Zadru troši raspoloživa sredstva namijenjena za studentske projekte i ovakva zbivanja, kada se štedi na prostorima, rasvjeti, ozvučenjima i sveopćoj organizaciji? Protom naravno, ulaz se naplaćuje kao i ove subote.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...