Izvanredan uspjeh Filipa Dizdara

Filip Dizdar, mladi glazbenik koji se tek probija na glazbenoj sceni, te čiji prvi album očekujemo s početkom nove godine, već se tri tjedna nalazi na prvom mjestu MTV-ove top liste najboljih spotova u regiji. Pjesma “Hodaš na rukama” izazvala je pozitivne reakcije ne samo u nas, već i Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini te ostalim susjednim zemljama.

– Ovo je veliki uspjeh, jako sam sretan i puno mi to znači. Nadaš se uvijek da će biti tako, al ovo svakako nisam očekivao. Jako sam zadovoljan reakcijom publike, a dokaz je i moj plasman na MTV ljestvici. Pjesma je prihvaćena ne samo u Hrvatskoj, već i u drugim zemljama poput Srbije, Slovenije i šire. Ovo je svakako i uspjeh pjesme kao i moj osobni, rekao je Filip za Antenu Zadar.

Filip Dizdar

U želji da doznamo kakvi su daljnji planovi ove mlade nade, upitali smo Filipa o novom albumu i koncertnom planu

– Završavam album koji će izaći početkom iduće godine. Sada mi je to najvažnije da ispadne kako smo zamislili i da sve bude na vrijeme. Zbog toga najviše vremena provodim u Zagrebu, u studiju dakako, snimanje i samo snimanje. Naporno radimo, ali isplati se. Što se tiče koncerata, bilo je sada nekoliko dobrotvornih, ali sve svojim redom. Za sada kako kažem, album je prioritet, zaključio je očigledno zadovoljan Filip Dizdar.

Sve pohvale ovom mladom kreativcu za postignuti uspjeh. Dugo vremena niti jedna “zvijezda” sa naše domaće estrade nije uspjela toliko dugo vremena ostati na prvom mjestu ove, ili ijedne top liste. Ovaj mladić polaže nade da naša glazbena scena možda nije u potpunosti propala. Čestitamo Filipe!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...