J.Lo ne može skinuti ruke sa svoga dragog

I premda ih je mogao vidjeti cijeli stadion, Jennifer Lopez i njezin mladi partner Casper Smart nisu se uzdržavali od javnih poljubaca i zagrljaja.

Svima je znano da J. Lo. ima novog mlađahnog dečka Caspera Smarta, ali to još uvijek nije razlog da ga stalno dodiruje. A za nedavna pojavljivanja u javnosti ljubila ga je i sjedila mu na koljenu. Zbilo se to prošle subote na revijalnoj utakmici američkog nogometa u Puertu Ricu u kojoj su igrale zvijezde.

Jeninifer je iskoristila stanku između dva koncerta na svojoj aktualnoj američkoj turneji Dance Again. Razlog je, javlja Daily Mail, bio okršaj s ekipom koju predvodi reggae duo Wisin y Yandel. Na jednoj strani bili su Jennifer i njezini plesači, a na drugoj reggae glazbenici pojačani lokalnim umjetnicima. Razlog ovoj neobičnoj utakmici bila je humanitarna akcija.

Jennifer (43) je tako imala rijetku priliku iskazati svoju mušku stranu. Nastupila je u bijelim sportskim hlačicama i crvenom dresu s istaknutim brojem 24.

Iznimno se trudila u svim segmentima igre, no jednako tako je iskazivala gorljivost u slavlju povodom uspjelih poteza, grleći i ljubeći svog mlađeg partnera, koji je, naravno, igrao za njezinu ekipu. No premda je njezino otvoreno korištenje svake prilike za izmjenu nježnosti izazvalo najveću pažnju, valja napomenuti kako se iskazala s nekoliko uspjelih poteza.

Sve to pošlo joj je za rukom da pri tome nije skidala sunčane naočale, koje je držala na glavi tijekom cijelog susreta.

Na zajedničkoj fotografiji momčadi koja je uslijedila nakon utakmice Jennifer se udobno smjestila sjedeći na koljenu svog odabranika. Očevici kažu kako ovo balansiranje na njegovoj nozi nije bila nimalo udobna poza i kako je cijelo vrijeme prijetila opasnost da oboje padnu, ali to se na kraju ipak nije dogodilo.

Budući da je bila jedina žena na terenu, Jennifer je bila stalno u središtu pažnje. Uz teren su trčkarali i njezini četverogodišnji blizanci Emme i Max.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...