Kako odjećom prikriti višak u struku

Nabacili ste koji kilogram i struk više nije tanak kao prije? Dok ne skinete višak, evo nekoliko ideja u kojoj odjeći možete izgledati bolje.

Nedavno istraživanje s instituta International Menopause Society pokazalo je da pad estrogena u menopauzi uzrokuje debljanje, posebno u području struka. Ta hormonalna promjena pogađa skoro sve žene na način da lakše gomilaju kilograme nego prije, piše Daily Mail.

No, ako ne možete skinuti kilograme, možete iskoristiti modne trikove koji će vas činiti tanjima. Poznata modna stilistica Gemma Sheppard dala je nekoliko savjeta kako odjećom prikriti višak kilograma.

 

Klasični komadi koje morate imati 

Svaka žena trebala bi imati klasični baloner jer je to bezvremenski komad koji će uvijek biti dobrodošao u svakom ormaru. Idealni su za prekrivanje viška kilograma jer imaju remen koji će vas malo stegnuti i istaknuti struk. Najbolji modeli su oni koji izgledaju poput haljine i duljine su iznad koljena. Da biste skrenuli pozornost s kritičnog dijela tijela, stavite upečatljivu maramu ili šal oko vrata. Traperice su drugi komad bezvremenske odjeće koju morate imati. Kod odabira samo pripazite da je pasica dovoljno visoko i da se ne utiskuju u trbuh jer to ne izgleda lijepo.

 

Boje

Nikada ne podcjenjujte snagu boja. Svjetlije i pastelne boje činit će vas širom, a tamne poput bogate plave tanjom. Dodaci poput sadašnjih trendi zatvarača služe i kao distrakcija i kao modni detalj pa uzmite to u obzir kada kupujete vestice i majice.

 

Remenje

Remen može napraviti čuda za struk i pomoći da ne djelujete naduto. Za skretanje pozornosti sa struka stavite neku zgodnu ogrlicu i torbu u boji, a odjeća i remen neka budu neutralni.

 

Haljine na preklop

Zahvalne su jer se preklapaju i vežu oko struka pa skrivaju višak kilograma. Kod kupnje dobro pripazite na vrstu materijala koji neće strogo ocrtavati tijelo i višak kilograma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...