Kako upecati super frajera?

Pametnom strategijom i ovladavanjem umijećem zavođenja, bez problema ćete uloviti super frajera kojeg gledate već danima.

Mnoge žene danas se žale kako ne uspijevaju pronaći muškarca, a ne znaju u čemu je problem. Možda se ne bi bilo loše podsjetiti na umijeće zavođenja. Donosimo vam nekoliko savjeta američkih seksologa i psihologa koji će vam pomoći da u kratkom vremenu upecate frajera koji vam se sviđa.

 

Pravo mjesto je ključno

Ne možete otići u bar pun muškaraca koji gledaju važnu nogometnu utakmicu i očekivati da će vama posvetiti pažnju. No, zato možete otići u klub gdje se okupljaju muškarci baš kako bi upoznali djevojke ili na neko drugo mjesto, ovisno o tome kakvog muškarca želite. Ako, primjerice, uz sebe želite muškarca koji cijeni umjetnost, onda ćete ići u kazalište, knjižnice ili predstavljanja knjiga. Dakle, pravo mjesto na kojemu ćete ga potražiti je ključno, a izbor napravite sami.

 

Moć mirisa

Miris je jedan od najsnažnijih podsvjesnih čimbenika koji utječe na naše prosudbe i odluke. U jednome je istraživanju čak 89 posto muškaraca izjavilo da miris može povećati privlačnost žene. Od davnina su žene znale zavoditi svoje muškarce mirisom, pa je vrijeme da tu taktiku primijenite i vi. Odaberite miris koji vam najviše odgovara i koji govori o vama, a potom ostanite dosljedni tom mirisu. Neka ga on uvijek veže uz vas.

 

Malo pokaži, a puno skrij

Ako mislite da muškarce privlače žene koje se oskudno odijevaju, varate se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupe one žene koje su odjeveni seksi, ali njihova odjeća ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osjećate seksi u svojoj koži i odjeći jer onda i tako zračite. Dakle, birajte odjeću u kojoj se osjećate ugodno i seksi, a s dekolteima i minicama ne pretjerujte.

 

Budite samouvjerene

Svi pravi frajeri složni su u jednome – nema ništa seksipilnije i privlačnije od samouvjerene žene. Kao što i same znate, samouvjerenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vrijeme. Uzmite si stoga onoliko vremena koliko vam je potrebno. Izgradite novu sebe – onu koja će se dobro osjećati u vlastitoj koži.

 

Pokažite zainteresiranost

Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mjesto u igri zavođenje, nikako nemojte pretjerivati. Diskretno mu pokažite da vam se sviđa i da ste zainteresirani. To ne znači da mu nakon 10 minuta poznanstva trebate izjavljivati ljubav ili pravite zajedničke planove za budućnost. Jednostavno gledajte ga u oči, igrajte se kosom, osmjehnite mu se, okrenite tijelo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom mu poručite da vas zanima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...