Kome se Franka tako lijepo smiješi?

Besplatnim koncertom na Trgu bana Josipa Jelačića, uz izravan prijenos na Novoj TV, Zaklada Ana Rukavina još jednom se zahvalila građanima koji su nesebičnim donacijama pomogli u ostvarenju misije Zaklade – spašavanju života.

Poznata imena domaće estrade poput Jelene Rozge, Nine Badrić, Lane Jurčević, Maje Šuput, Nede Ukraden, Jasmina Stavrosa, Giuliana, Luke Nižetića, Gorana Karana, Franke Batelić, klape Rišpet i mnogih drugih, u petak su zajedno s raspjevanim građanima slavili život.

Izuzetna glazbena noć tako se pretvorila u proslavu tisuće građana koji su, okupivši se na glavnome zagrebačkom trgu, uspjeli čak i zaustaviti promet ZET-ovih tramvaja.

Uglednim osobama iz hrvatskog javnog života u call centru pridružili su se i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko te predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović, primajući pozive građana i prikupljajući sredstva za daljnji rad Zaklade.

Dame naše estrade zablistale su na pozornici, Franka Batelić obarala je svojim prekrasnim osmijehom, a Maja Šuput se ovoga puta odlučila za sigurnu verziju duge haljine koja ipak ističe njenu besprijekornu liniju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...