Malena Stephanie svima čestitala Božić!

Kako smo i ranije javili, malena Stephanie Milda trebala bi se uskoro vratiti u Zadar. Od malene Stephanie i njene obitelji, na adresu novinskih redakcija, pristigla je danas čestitka malene Stephanie Milda, kojim svima čestita Božić i Novu godinu.

Čestitku prenostimo u cijelosti.

Poštovane kolegice i kolege novinari,

ovim putem u ime obitelji Milda i cijelog tima kampanje “Samo želim biti zdrava!” od srca Vam još jednom zahvaljujemo na prinosu kampanji i pomoći Stephanie te Vam iskreno želimo sve najbolje za predstojeće blagdane, zdravu i uspješnu novu 2013. godinu!

Ujedno, ovim putem, s obzirom na to da je danas na internetu nastala pomutnja zbog prijenosa nekih članaka koji najavljuju Stephanien povratak 27.12. i da njeno stanje nije bas najbolje u privitku šaljemo dokument dr. Frima koji dokazuje da je za navedeni datum zakazana kontrola nakon koje će se više znati trenutno Stephanieno stanje kao i mogući datum njenog povratka u Hrvatsku i Zadar.

Ono čime možemo trenutno informirati javnost su rijeci Stephaniene majke Anite koja nam je putem e-maila poslala sljedeće:

“Božić ćemo provesti kod jedne hrvatske obitelji ovdje u Chicagu. Stephanieno stanje je ok. Lagano napredujemo s terapijama.

Imamo zakazan termin kod dr.Frima 27.12.2012 i onda ćemo znati vise informacija i nadamo se, datum našeg povratka.

Stephanie jedva čeka da se vrati u svoj Zadar i svaki dan pričamo o tome.”

S poštovanjem,

Daniel Švenda

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...