Mate Vučić novi predsjednik Studentskog zbora

Na redovnoj sjednici Skupštine Studenstkog zbora Sveučilišta u Zadru u petak je izabran novi predsjednik i cjelokupno novo Predsjedništvo. Naime, zbog nemogućnosti usklađivanja privatnih obveza i obnašanja funkcije predsjednika, dosadašnji predsjednik Goran Vuković je podnio ostavku, a slijedili su ga i ostali članovi Predsjedništva koji su također podnijeli ostavke.

Skupština je ostavke prihvatila, a za novog je predsjednika izabran Mate Vučić koji je kao glavne ciljeve svog rada naveo donošenje strategije, ciljeva, plana i programa rada, jačanje suradnje s medijima, veću angažiranost u približavanju Studentskog zbora cjelokupnoj studentskoj populaciji i uvođenje interaktivnog kalendara.

Na mjesto zamjenice predsjednika Zbora izabrana je Marina Matiša, nova je predsjednica Skupštine Sandra Anić, a dva preostala mjesta u Predsjedništvu popunile su Andrea Maloča i Marina Guteša.

Studentski zbor čvrsto vjeruje kako nove promjene nisu samo kozmetičko mijenjanje ljudi na funkcijama, već i vjetar u leđa želji da studenti dobiju aktivnije, odgovornije, transparentnije i bolje posloženo predstavničko tijelo, navodi se u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...