Megan Fox otkriva tajnu svoje vitke linije

Prelijepa Megan Fox rodila je prije tri mjeseca, a svojom vitkom figurom zadivila je oko sebe. Jedna od najseksi žena na svijetu otkriva kako je nakon trudnoće vratila vitku figuru.

Nevjerojatna brineta nedavno je odjevena u crvenu haljinu pokazala zadivljujuću liniju samo tri mjeseca nakon poroda. Iako je svoje prvo dijete, sina Noaha rodila u rujnu ove godine, zavodljiva Megan izgleda kao da nikada nije niti bila trudna.

U trudnoći ej dobila svega desetak kilograma, a kako piše Showbizspy, vitku liniju brzo je povratila izbjegavajući mliječne proizvode. ‘Ne jedem mliječne proizvode, to je moja tajna,’ kaže Megan te dodaje: ‘Ako se želite udebljati jedite mliječne proizvode, ako ne želite, onda ih nemojte jesti.’

U nedavnom intervjuu Megan je priznala i kako ju je sam porod bolio i više nego što je očekivala. ‘Vikala sam da želim epiduralnu. Ne mogu se sjetiti ničega što tako jako boli kao porod. Bilo je tako intenzivno,’ kaže Megan dodajući kako je prije samog odlaska u bolnicu na porod sušila kosu jer nije htjela doći u bolnicu mokre kose.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...