Milanović zahvalio građanima što podnose krizu!

Premijer Milanović u ime Vlade uputio je čestitku za Božić i Novu godinu svim stanovnicima Lijepe naše. U prilično hladnoj čestitki, ističe kako Vladi treba naša pomoć, ali ne spominje niti riječju kako će ista ta Vlada pomoći nama.

Čestitku prenosimo u cijelosti.

Poštovane građanke i građani,

Iza nas je teška i zahtjevna godina, s mnogo očekivanih zapreka, ali i nepredvidivih otpora. Zahvalni smo vam što strpljivo podnosite teret krize i što niste izgubili vjeru u bolje sutra.

Ni godina koja je pred nama neće biti lagana, ali nas vodi vizija i uvjerenje da radimo dobro za budućnost zemlje. Ma koliko da je danas teško, Hrvatska ima perspektivu, dobra i resurse koje možemo i hoćemo iskoristiti. Ima poštenu vlast koja ne radi za sebe, ne kupuje birače, koja shvaća ozbiljnost svoje zadaće i koja neće iznevjeriti vaše povjerenje.

Da bismo postigli uspjeh i osigurali bolju budućnost, za nas i za našu djecu, započeli smo ozbiljne reforme sustava kako bi postao razvidnijim i pravednijim. Gradimo  tolerantno društvo sretnih i slobodnih ljudi koji će svoje životne odabire temeljiti na znanju i informiranosti. I dalje nam je u tome potrebna vaša pomoć i potpora – u stvaranju moderne, istinski demokratske i prosperitetne države kojom ćemo se ponositi i u kojoj ćemo svi živjeti bolje nego danas.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, želim vam da u obitelji, u krugu svojih bližnjih, u ljubavi, miru i zajedništvu proslavite radostan Božić i sretnu Novu godinu.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...