Najgori pokloni koje možete dati partnerici

Brojni muškarci svake godine muku muče s izborom božićnog poklona za svoju partnericu, a gotovo svi imaju jedan cilj – izbjeći totalnu katastrofu. Iako se želje razlikuju od žene do žene, ipak postoje određene stvari koje niti jedna žena ne bi željela pronaći ispod bora.

 

Bilo koje kuhinjsko pomagalo koje nije isključivo tražila

Osim ako je vaša partnerica baš izrazila želju da ove godine pod borom nađe novi toster, mikser ili pak aparat za kavu, nemojte joj kupovati kuhinjske aparate ili pak posuđe. Naime, ako čak i uživa u kuhanju, sigurno ne želi osjećati kao da se od nje očekuje da svako malo na stol iznosi delicije, piše Yahoo Shine.

 

Odjeća

Odjeća ispod bora zbog nekoliko razloga je veliko ne. Kao prvo postoji problem veličine – ako joj kupite preveliki broj mogla bi se uvrijediti i optužiti vas da mislite kako je debela, a ko kupite premali broj, mogla bi se loše osjećati. Osim toga, postoji i pitanje stila. Ukoliko znate da vaša partnerica priželjkuje makeover ormara, poklonite joj poklon-bon ili pak napišite lijepu čestitku u kojoj ćete joj obećati šoping-izlet.

 

Vaša uokvirena fotografija

Koliko god to neobično zvučalo, ovaj jedan od najgorih darova ujedno je i vrlo uobičajen. Prije nego li izradite svoju najbolju fotografiju i izaberete lijepi okvir, umotate i stavite pod bor, stanite i razmislite malo. Ništa neće tako naglasiti narcisoidnost kao vaša uramljena fotografija na kojoj pozirate kao model. Vaša slika na kojoj imate šest godina? Ni to nije baš slatko. Vaša zajednička slika na kojoj radite nešto zabavno i nezaboravno? Puno bolja ideja.

 

Sve što se ne može zamijeniti

Ukoliko svojoj boljoj polovici kupujete izuzetno skupi poklon, provjerite može li ga zimijeniti za nešto drugo ukoliko joj se dar ipak ne svidi, radi nje, ali i radi vas samih.

 

Dijetni ili fitness proizvodi

Ukoliko ne želite nevolje, nemojte joj kupovati išta što je povezano s mršavljenjem i gubitkom kilograma. Poruka koju će ona primiti čim otvori takav dar je da vam se ne sviđa te da biste htjeli na smršavi. Iako to možda uopće ne mislite, takvu reakciju ovim poklonom teško ćete izbjeći.

 

Pokloni namijenjeni vama

Ako joj kupite novi, veliki plazma televizor koji sami želite i prozovete ga darom za nju, jer će ga ona ionako isto koristiti, neće upaliti. Odaberite poklon u kojemu će se ona obradovati i istinski uživati.

 

Ulaznice za sportske događaje

Možda vaša odabranica voli s vremena na vrijeme pogledati nogometnu, rukometnu ili hokejsku utakmicu, no ukoliko nije pravi zagriženi fan, ulaznice za utakmice preskočite u izboru božićnog poklona. Bolja opcija su ulaznice za balet ili pak kazalište. Na vrijeme kupite ulaznice i odvedite ju na predstavu do čijih je ulaznica inače poprilično teško doći. Sigurno će joj se svidjeti.

 

Beskorisne sitnice

Šalica za kavu koja pjeva oduševiti će ju jednako kao i vas kada ste ju ugledali u trgovini. Ukoliko iza takve neke beskorisne stvarčice ne postoji neka priča koja vas povezuje, nemojte joj to kupovati.

 

Parfem

Ukoliko nije izričito tražila određeni parfem, klonite se police s parfemima. Osim što joj možete odabrati baš onaj koji joj se ne sviđa, na određene parfeme može biti i alergična.

 

Gotovina

Prije nego li pomislite kako je to dobra ideja, sjećate li se epizode ‘Seinfelda’ kada je Jerry za Božić Elaine dao gotovinu? Elaine se poptuno razljutila, kao i što bi svaka žena koja dobije takav nepromišljeni dar.

 

Kozmetika, uključujući i kremu protiv bora

Gotovo je nevjerojatno da muškarci kupuju ženske kreme protiv bora, a također je i muškarac koji kupuje šminku pomalo neobičan. Stoga, radije se klonite odjela sa make-upom jer šanse da ćete krivo odabrati su poprilično velike.

 

Alkohol

Boca kvalitetnog vina dobar je i elegantan poklon za party useljenja, no ne i kao božićni poklon za vašu bolju polovicu.

 

Cvijeće

U određenim prilikama cvijeće je sasvim lijep i prikladan poklon, no vrijeme darivanja ipak zahtijeva promišljenije i dugotrajnije darove.

 

Prošlogodišnji poklon

Iako ju je bon za jednosatnu masažu cijeloga tijela prošle godine oduševio, ove godine vaša partnerica će sigurno očekivati drugačiji poklon. Iako se vi možda mutno prisjećate vašeg prošlogodišnjeg dara, ona se svoga sasvim jasno sjeća, budite sigurni u to.

 

Slatkiši

Iako mnoge žene vole čokoladu, posebice ako je onako slatko zapakirana u prigodne kutijice, činjenica je da joj ispod bora ne možete staviti samo čokoladu. Izaberite neki maštovitiji i trajniji poklon, a čokolada vam može služiti kao zgodna nadopuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...