Najljepša božićna čestitka iz Crnog

U organizaciji Mjesnog odbora i lokalnog kulturno-umjetničkog društva, u Crnom ispred Doma kulture upriličene su desete božićne jaslice. Mali Crničani oduševili su brojnu publiku odličnom glumačkom izvedbom, a kvalitetom svakako nije zaostajala niti scenografija za koju su zaslužni vrijedni roditelji. Sinergijom su podsjetili na čaroliju davne ali još uvijek aktualne božićne večeri iz koje se izrodilo preko dvije tisuće godina kršćanstva.

Tilija Čotić, predsjednica crničkog KUD-a zahvalila se svojim sumještanima na velikom trudu bez kojeg se zasigurno ne bi održala tradicija božićnih predstava. Zahvalila se, ujedno, klapama iz Crnog, Ljubača i Poličnika, kao i klapi medicinskih sestara, te župnom zboru s Bokanjca koji se uveličali glazbeni dio programa.

Počasni gost večeri bio je don Srećko Petrov,  koji je ove godine nakon deset godina pastoralne službe preselio u župu na Bokanjcu. Pridružio mu se aktualni župnik don Ante Ivančev. Priredbu su došli pogledati i predstavnici Grada i Županije.

Nakon prekrasnog audio-vizualnog ugođaja, zabava se nastavila u gastronomskom stilu u prostorijama Doma kulture, gdje se moglo okrijepiti raznim slasticama i delicijama za koje su se pobrinuli KUD i mještani, a neizostavan je bio i fažol don Srećka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...