Novi Izvršni odbor, predsjednik i tajnik za Laburiste

Zadarski je ogranak Laburista dobio novo vodstvo. Jučer je naime na izvanrednoj izbornoj skupštini izabrana nova postava Laburista.

Članovi ogranka za predsjednika su postavili 29-godišnjeg komunikologa Hrvoja Matulovića, tajnik je 24-ogodišnji magistar ekonomije Jurica Bosna. Uz njih politiku ogranka u iduće četiri godine, vodit će Branka Rumora i Zorica Grepo te njihovi kolege, Milan Ciglar, dr. Goran Varda i Marko Vidučić .

Iz ogranka navode kako je izbor novoga vodstva bio neminovan jer su se konstituiranjem ogranaka u Benkovcu i Biogradu prije dva mjeseca stvorili uvjeti za osnivanje višeg stupnja stranačkog ustroja – Županijske podružnice. Dodatan razlog bio je i to što je dio vodstva zadarskog ogranka tada izabran na nove dužnosti u Podružnici ili preuzeo druga zaduženja u stranci.

Na taj način, kako bi se izbjeglo nepotrebno udvostručivanje dužnosti, i omogućilo uključivanje što više kvalitetnih članova u radne i vodeće strukture, predsjednik Podružnice, Drago Čulina, zatražio je razrješenje za sebe kao predsjednika Ogranka, i za sve članova Izvršnog odbora koji su takve dužnosti preuzeli, te u dogovoru s njima skupštini predložio nove dužnosnike, koji su velikom većinom glasova i izabrani.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...