Od 7. siječnja radijski program Antene Zadar

Početkom siječnja, zadarski radijski eter postat će bogatiji za potpuno novi radijski doživljaj. Naime, obitelji Antene Zadar pridružit će se i radijski program, koji će 24 sata dnevno emitirati najnovije glazbene hitove.

Program će započeti 7. siječnja u jutarnjim satima a točan raspored emisija kao i voditeljska ekipa bit će predstavljeni u narednim danima na portalu Antene Zadar.

Objedinivši internetski portal i radijski program ponudit ćemo čitateljima i slušateljima potpuno novo iskustvo, rekao nam je glavni urednik Antene Zadar, Franko Pavić.

Ono što ćemo ponuditi u radijskom eteru bit će potpuno novi format koji Zadru još nije poznat. Naime, moderni, urbani zvuk bit će okosnica programa, a brze i aktualne vijesti svakih sat vremena donijet će sve aktualnosti s portala, dodaje Pavić. Program će se u potpunosti prilagoditi zvučnom identitetu Antene Zadar a sadržavati će sve potrebno današnjem užurbanom životnom stilu, zaključio je Pavić.

Radijski program prvih će se mjeseci slušati isključivo putem interneta i mobilnih platformi, zahvaljujući aplikacijama za iOS (iPhone, iPod i iPad), Android (svi mobilni telefoni i tableti) i Windows Phone, da bi se kasnije omogućilo slušanje putem IPTV platformi – MAXtv, H1 TV, OptiTV i Bnet.

Program će se emitirati u vrhunskoj digitalnoj kvaliteti zvuka, koristeći posljednju generaciju encodera – HE-AAC 128 kbps.

Više informacija o samom programu donosimo u narednim danima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...