Odgođena Skupština turističke zajednice

Jučer se trebala održati Skupština turističke zajednice Zadarske županije, no ona je zbog nedostatka kvoruma odgođena za sljedeći utorak, konstatirao je predsjednik turističke zajednice, Stipe Zrilić.

Naime, od 30 pozvanih članova Skupštine, nazočilo je svega 15, što je nedovoljno za donošenje bilo kakvih odluka. Na dnevnom se redu trebalo naći cijeli niz značajnih odluka od kojih je svakako najznačajniji Program rada i financijski plan za 2013. godinu.

Osim spomenutog programa, na dnevnom se redu trebalo naći i Izvješće Nadzornog odbora o poslovanju Turističke zajednice Zadarske županije za prvih devet mjeseci ove godine, ali i Izvješće o izvršenju Programa rada za istih devet mjeseci, kao i informacije o turističkom prometu u jednakom vremenskom okviru.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...