Ovo Gwyneth Paltrow zaista nije trebalo!

Nakon knjige Pippe Middleton u kojoj ona nudi savjete za organiziranje i planiranje zabava, neki su pomislili da jedna Gwyneth Paltrow to može napraviti puno bolje. Čini se da ipak ne može.

Nakon što je ismijan priručnik Pippe Middleton, holivudska glumica Gwyneth Paltrow objavila je slične besmislene savjete te izazvala podsmijeh.

Glumica savjete nudi na stranici Goop.com u vodiču ‘korak po korak’. Pa tako kaže da pripreme za savršenu zabavu za blagdane počinju tjedan dana prije velikog događaja.

Navodi da sve započinje popisom gostiju ‘jer ćete tako znati tko točno dolazi na zabavu’.

‘Tri dana prije zabave provjerite jesu li čaše za vino čitave i imate li dovoljno stolica.’

Nadalje, dva dana prije zabave glumica savjetuje da sastavite popis svih sastojaka koji vam trebaju za pripremu jela te da precrtate sve koje već imate kod kuće.

U nastavku navodi i da se ona oslanja na dostavu, a dodaje i da je važno da znate koje namirnice trebate potražiti u specijaliziranim dućanima da vam se ne bi dogodilo da čekate u dućanu i onda shvatite da oni nemaju to što vam treba. Noćna mora.

Napominje i da se pobrinete za ukrasne svjećice za dobrodošlicu te da se potrudite da kuća odlično miriše.

Gwyneth Paltrow savjetuje i što biste trebali odjenuti.

Njene su savjete komentirali profesionalni organizatori zabava te joj poručili da bi se trebala držati glume i odustati od savjeta koje može smisliti svatko sa zrnom razuma.

Među komentarima se našao i ovaj: ‘Podsjeti me da pitam koliko puta treba prožvakati zalogaj.’

Inače, ovi savjeti Gwyneth Paltrow došli su nekoliko tjedana nakon što je Pippa ismijana zbog svoje knjige Celebrate, u kojoj nudi raznorazne nepotrebne savjete.

Stranica Goop.com postoji od 2008. godine, a na njoj glumica objavljuje svakojake savjete za žene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...